Műtétek

Magán finanszírozott műtétek

Tisztelettel tájékoztatom már meglévő és leendő betegeim, hogy praxisomban magán finanszírozás keretei közt is van lehetőség műtétek elvégzésére. Ezen lehetőséget azon betegeim számára vezettem be, akiknél - nehezen szervezhető időbeosztás, munkarend, valamint az időfaktor rövidsége miatt - gyors és hatékony műtéti megoldás lép fel igényként, hiszen a várakozási és előjegyzési idő lényegesen kevesebb, mint tb finanszírozás (TB támogatás) esetén.

A műtéteket Budán végzem egy, az I. kerületben található, kiemelkedően magas színvonalú, nyugat-európai ellátást biztosító, barátságos környezetet adó, betegközpontú, jól felszerelt magánklinikán. A betegek biztonságáért a higiéniára történő maximális odafigyelés, steril műtői környezet, állandó ápolói és orvosi felügyelet gondoskodik. Amennyiben Ön általam szeretné elvégeztetni műtétjét és mindezt barátságos, nyugodt, hangulatos környezetben, professzionális technikai háttérrel, minőségi implantátumok felhasználásával, magán finanszírozás keretén belül, úgy egy személyes vagy online orvosi konzultáció lehetőségével élve tájékoztatást kérhet az Önt érintő műtétről, annak praxisomban történő elérhetőségéről, és az előjegyzés menetéről, a műtétek áráról. A műtét típusa minden esetben a megfelelő diagnosztikai lépéseket követően felállított diagnózis alapján kerül meghatározásra, beleértve az implantátumok fajtáját, a műtéti technikát és annak egyénre szabhatóságát.

Elöljáróban szeretnék pár tájékoztató információt megosztani azzal kapcsolatban, hogy mely műtétek elérhetők praxisomban:

  • izomátvágás nélküli csípőprotézis beültetés,
  • „bikini”- metszésben végzett izomátvágás nélküli csípőprotézis beültetés,
  • komfort térdprotézis egyedi vágó sablon használatával,
  • minimál invazív technikák, ragasztás nélküli (cement nélküli) csípő- és térdprotézis, ízületi tükrözések, mint a térd-, váll- és csípőízület tükrözés.

A tükrözéses (arthroscopia) műtétek egynapos sebészeti ellátás keretén belül történnek általában. Lehetőség van csípő-, valamint térdprotézis cserék bizonyos eseteire is, valamint az előláb bizonyos műtétjei és a térd elülső keresztszalagjának pótlása szintén szerepel portfóliómban.

Amennyiben több információt szeretne, telefonos előjegyzést követően várom miskolci, budapesti magánrendelésemen, vagy akár regisztráljon bizalommal online konzultációmra.

Az oldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk