Rólam

Dr. Zsákai Zsolt
Főorvos

2003-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán. A diploma megszerzését követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban kezdtem dolgozni ortopéd-traumatológus rezidensként. 2009-ben szakvizsgáztam, majd a fenti kórház Ortopéd Sebészeti Osztályán folytattam tovább szakorvosi tevékenységem, ahol jelenleg is dolgozom. 2015. július 3-án Adjunktusi, 2019. július 1-én Főorvosi kinevezésben részesültem. 2017 óta a Miskolci Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán óraadóként tartok előadásokat.

Érdeklődési területem átöleli az ortopéd sebészet tárgykörét, beleértve mind a degeneratív, mind pedig baleset következtében kialakult izületi, csontos deformitásokat, a gerincoszlop, valamint a csípő, térd, és boka izület megbetegedéseit.

Ortopédiai magénrendeléseimen felnőtt és gyermek ortopédiai eseteket is ellátok. Különös érdeklődési területeim a csípő-, térd-, váll-, és könyökizület betegségeivel járó állapotok konzervatív és sebészi kezelése.

2016. és 2017. évben bevezetésre került praxisomban az izom leválasztás nélküli, elülső feltárásban végzett csípő protézis beültetés, valamint a csípő ízületi arthroscópia (tükrözés).

Munkám során azt tapasztaltam, hogy kórházi körülmények között sokszor nincs elég idő és megfelelően diszkrét környezet a panaszok okának feltárására és alapos, minden lehetőségre kitérő vizsgálatára. Ezért hoztam létre ortopédiai magánrendelőmet, hogy jelen és leendő pacienseim maximális megelégedettsége mellett, teljes diszkréciót garantálva tudjam kezelni panaszaikat a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Tudományos társaságok

  • Magyar Ortopéd Társasgág
  • Magyar Traumatológus Társaság
  • Magyar Artroszkópos Társaság
  • Magyar Váll-és Könyöksebészek Egyesülete
  • International Society for Hip Arthroscopy - The Hip Preservation Society

Tudományos közlemények

Könyv

  • Stratégiai szempontok a mozgásszervi betegségek kezelésében (fejezet részek: Impingement Coxae, Subacromialis Impingement Szindróma)

Interjú

Az oldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk