Online konzultáció

Online orvosi konzultáció

Napjaink felgyorsult és globalizált világában az online szolgáltatások szerepe felértékelődik. Az egészségügyben is egyre nagyobb teret kapnak az online fórumok, online tájékoztató oldalak, az utóbbi időben pedig az online konzultációk, melyek keretein belül online orvosi rendelés, online orvosi tanácsadás, távkonzultáció valósulhat meg a beteg és orvosa közt. Természetesen a személyes vizsgálatot nem helyettesítheti az online vizit, de bizonyos esetekben nagyon is effektív, hasznos, valamint gyors lehetőséget biztosító mód a szakorvossal történő megbeszélésre, kapcsolatfelvételre. Emiatt szerettem volna beindítani saját praxisomban is az online konzultáció lehetőségét élő, működő szolgáltatás szintjén.

Azoknak ajánlom:

 • akik meg szeretnék kérdezni, hogy egy adott betegséggel, panasszal egyáltalán ortopédiára kell-e jönniük,
 • illetve, ha nem, akkor mely területre kell bejelentkezniük egy rendelésre,
 • akik az ország távolabbi részén laknak és a személyes konzultáció előtt tisztázni szeretnék, hogy milyen leletekkel együtt lenne érdemes személyes találkozóra időpontot foglalni,
 • akik a meglévő leleteiket szeretnék megbeszélni, elemeztetni, kifejezetten abban az esetben, ha már előtte nálam történt egy személyes vizsgálat, azaz a kontroll vizsgálatok egy részét így is meg lehet valósítani,
 • de abban az esetben is, ha máshol már megtörtént a kivizsgálás, és ezen leletekről szeretnék kikérni a véleményem,
 • akik megállapított diagnózis esetén tanácsot, javaslatot szeretnének kapni a terápiás lehetőségekről,
 • akik első körben kényelmesen, otthonaikban szeretnének orvosi tanácsot kapni,
 • akik elbizonytalanodtak a kezelés, vagy a vizsgálatok kapcsán és megerősítést szeretnének kapni a folytatás szükségességéről,
 • akik a kezelések mellékhatásainak felléptekor további teendő iránt szeretnének érdeklődni,
 • akik a meglévő kezelések során fokozódó panaszok kialakulását észlelik és meg szeretnék konzultálni, hogy az állapotuk rosszabbodása szükségessé tesz-e más kezelést, vagy akár a kezelés felfüggesztését, egyéb vizsgálatok foganatosítását,
 • akik külföldön élnek és előzetes egyeztetés, megbeszélés céljából szeretnék igénybe venni az online konzultációt.

Azoknak nem ajánlom:

 • akik úgy gondolják, hogy a személyes vizsgálatot ez a lehetőség teljes mértékben helyettesítheti,
 • akik távgyógyításnak hiszik, bármiféle médián keresztül történő energiaküldés megvalósulását remélve,
 • akik nem tudják nélkülözni a személyes kontaktust,
 • akik energizálásra, vagy energetizálásra, vagy bármi is a neve és jelentsen bármit is ez a fogalom, szellemlevételre, vagy rátételre, jövőbelátásra, szerencsecsomag érkezésre, átoklevételre, vagy feltételre, ……. számítanak,
 • akik a műtéti időpont, várólista időpont korábbra hozatalát akarják elérni, ugyanis erre semmilyen módon nincs lehetőség csak a jogszabályoknak megfelelő formában,
 • akik nagyon gyakorlatlanok az online felhasználói környezetben.

Az online konzultációra történő regisztráció

 1. Az online konzultációra történő időpont foglalás előzetes időpontegyeztetést követően válik elérhetővé. Ehhez a weboldalon szükséges kitölteni az űrlapot, Online Konzultáció tárgyban.
 2. Az időpont lefoglalását követően bankszámlaszámra történő előre utalással a konzultáció díját szükséges kiegyenlíteni. A közlemény rovatban a beteg nevét, és az ONLINE KONZULTÁCIÓ szavakat kérem feltüntetni.

  Bank: Erste Bank
  Név: ZS-Medical OrthoCorp Kft.
  Székhely: 3526 Miskolc Petőfi tér 3. 1/6.
  Adószám: 28788816-1-05
  Bankszámlaszám: 11600006-00000000-94245752
  IBAN: HU57 11600006-00000000-94245752
  SWIFT/BIC kód: GIBAHUHB

 3. Az átutalásról szóló igazolást elküldeni az konzultacio@zsakaizsolt.com email címre.
 4. A foglalás az utalási bizonylat elküldésével válik véglegessé. 48 órával a konzultációs időpont előtt átutalás, és annak bizonylatának elküldése szükséges ahhoz, hogy az időpont aktiválódjon.
 5. Az átutalásról emailben választ küldünk, mely tartalmazza majd a konzultáció időpontját, valamint a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges linket (GoToMeeting alkalmazás), és annak tájékoztató leírását, valamint a számlát.
 6. Ezt követően a WeTransfer fájlküldő alkalmazás segítségével kérem küldje el panaszaihoz kapcsolt dokumentációját, beleértve esetleg a röntgen képet is, amennyiben van ilyen fájl Önnél. (A megjegyzés rovatba a beteg nevét, és a megbeszélt konzultáció időpontját kérem beírni.)
 7. A regisztrációhoz Gmail-es email cím optimális, de más is használható.
 8. Sajnos az online térben történő felhasználói hiányosságok miatti online konzultáció sikertelenség esetén semmilyen felelőséget nem tudok vállalni. Ha valaki nem mozog otthonosan az online világban és alkalmazásokban, nem javaslom ezt a konzultációs lehetőséget. A sikeres konzultációhoz a felhasználó részéről megfelelő tudás, gyakorlat és alkalmazás háttér (app, software) és azok használatának ismerete szükséges. Ezekről a visszaigazoló emailben, illetve weboldalamon fog tájékoztatót találni.
 9. Lemondásra a konzultációs időpont előtt 24 óráig van lehetőség. Ebben az esetben a pénz természetesen visszautaljuk.
 10. Amennyiben technikai ok, vagy bármilyen akadályoztatás áll fenn a részemről, úgy egyeztetést követően mihamarabb egy másik időpontot biztosítok, akár telefonos konzultáció formájában is az eredeti időpontban, vagy ha erre nincs igény akkor a befizetett összeget visszautalom.
 11. GoToMeeting használata
 12. WeTransfer használata

Az online konzultáció menete

 1. A személyes időpont előtt 5 perccel bejelentkezni szükséges.
 2. A konzultáció kezdetén videóazonosítás történik. Ehhez szükség lesz személyiigazolványára, vagy útlevelére, lakcímkártyájára, TAJ kártyájára. Az azonosítás elengedhetetlenül szükséges lépés, mert senki egészségügyi információit, adatait nem szeretnénk illetéktelen kezekbe juttatni.
 3. A megfelelő, korrekt ellátáshoz hozzá tartozik, hogy egy online konzultációs időpont egy személy problémáinak megbeszélésére van fenntartva. Ha a családból, ismeretségi körből többen szeretnének saját problémájukkal kérdést feltenni, akkor mindenkinek külön időpontot javaslok.
 4. Az online konzultációról felvétel történik. A felvételt megőrizzük és igény szerint csatolt dokumentumként elküldjük a megadott email címre. Ezt az igényt, regisztrációt követően írásban jelezni szükséges.
 5. A konzultáció során lehetőség van a panaszok megbeszélésére, leletek elemzésére, tanácsadásra. Kérdéseket is kaphat, amelyek célja a diagnózis minél korrektebb felállítása.
 6. A megadott emailcímre ambuláns lapot küldünk .pdf formátumban, a GDPR szabálynak megfelelően.
 7. A konzultáció során időkorlátot használok, ezért csak pár perces időátlépésre van lehetőség. A regisztráció során kérem megfelelő mértékben átgondolni, hogy mennyi időre lesz szükség a megfelelő válaszok megszerzéséhez.
 8. A konzultáció általában délután, vagy este történik. Bizonyos esetekben délelőtt is meg lesz adva időpont, de a kórházi elfoglaltságaim miatt erre csak hétvégén, illetve szabadnapokon lesz lehetőség.
 9. Az online konzultáció keretén belül jelenleg nincs lehetőség receptírásra. Amennyiben ez az opció is adott lesz, természetesen azonnal bevezetjük.

Árak

Az online konzultáció időtartama alap egységként 30 perc.
A konzultáció során jelezni fogom az idő lejártát, és amennyiben folytatni szeretné, úgy a konzultáció végén fogunk elszámolni a különbözettel.

Hétköznapokon:

30 perc: 50.000 Ft
1 óra: 80.000 Ft

Hétvégente és ünnepnapokon:

30 perc: 60.000 Ft
1 óra: 110.000 Ft

Csomagajánlat munkanapokon:

Előre egyeztetett időpontban 4 alkalommal, alkalmanként 30 perces időszakokban: 160.000 Ft

Csomagajánlat hétvégén vagy 24 órán belül:

Előre egyeztetett időpontban 4 alkalommal, alkalmanként 30 perces időszakokban: 200.000 Ft

Családi csomag:

A családi csomagok azok részére lett kialakítva, akiknek igénye, hogy több személy problémái is megbeszélésre kerüljenek egy családon belül.
3 fő felett árajánlatot küldök, az alatt pedig a következőképpen alakulnak az árak:

Munkanapokon:

2 fő esetén: 80.000 Ft / 60 perc
3 fő esetén: 120.000 Ft / 90 perc

Munkaszüneti napokon, Hétvégén:

2 fő esetén: 110.000 Ft / 60 perc
3 fő esetén: 165.000 Ft / 90 perc

Az oldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk